Over Beautanic

Groene vingers creëren een tuin die tot de verbeelding spreekt

Rohinton Mistry

Dirk groeide als kind op tussen het groen in de bloemenwinkel van zijn moeder. Van zodra hij bloemen kon binden, assisteerde hij zijn ouders in de zaak. Al snel werd duidelijk dat ook hij gemaakt was voor het vak. Hij besloot zijn passie voor bloemen en planten te verzilveren met een 4-jarige studie in landschaps- en tuinarchitectuur. Gelijktijdig begon hij al in de praktijk opdrachten uit te voeren als tuinaanlegger en –onderhouder.

Dirk combineert zijn groeninstinct met vakbekwaamheid en oog voor detail om voor jou een tuin te creëren die tot de verbeelding spreekt aan de hand van organische lijnen die mooi blenden met bestaande strakke lijnen. Hedendaags anno 2024 !

Groene vingers van kinds af aan

We zorgen voor een totaaloplossing voor jouw tuin

Bij Beautanic vindt je zowel een ervaren tuinarchitect in Antwerpen als een team van bekwame tuinaanemers waarmee we samenwerken. Tijdens een vrijblijvend gesprek overlopen wij de opties van de tuin en bundelen dit samen met uw wensen en visies. De bebouwing rond het perceel, de leefgewoonten, uw smaken en voorkeuren analyseren wij en het voorziene budget wordt besproken. 

onze werkwijze

Inspiraties

Organische tuinen

Organische tuinen

Zwembaden & zwemvijvers

Zwembaden & zwemvijvers

Hedendaagse tuinen

Hedendaagse tuinen

Tuinconstructies

Tuinconstructies

2D vs 3D tuinontwerp

2D vs 3D tuinontwerp

Landelijke tuinen

Landelijke tuinen

Wil je een tuin laten ontwerpen of heraanleggen?

Contacteer onze tuinarchitect