Hedendaagse tuinen

Tuin met zwembad en zwemvijver aanleggen

… Een vijver, zwembad of zwemvijver aanleggen in je tuin?

De meerwaarde zit het hem niet alleen in het intensief gebruik, maar voor mij is dit evengoed het aantrekken van diertjes of de weerspiegeling van de buitenwereld in het water.

Je tuin met een zwembad of zwemvijver aanleggen kan voor een geweldige aanvulling zorgen op je buitenruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan het kristalheldere water van een zwembad of de natuurlijke charme van een zwemvijver, beide bieden een oase van rust en verfrissing in de drukte van het dagelijks leven. Wij voorzien veel hybride zwemvijvers waar je het hele jaar kan genieten van 100% chloorvrij en verwarmd water.

Dus, of je nu een duik neemt om af te koelen op een warme zomerdag of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen in het water, Beautanic helpt je verder.

Meer en meer klanten kiezen voor het gemak van een hybride vijver

Het hele jaar door het uitzicht van een natuurlijke zwemvijver met het genot van een bijverwarming? Dit kan tegenwoordig met de hybride zwemvijvers die we voor u aanleggen in uw tuin. 

Hier bestaat de zwemvijver uit 2 delen. Een filterzone met beplanting en lava en daarnaast het zwemgedeelte waarbij in vele gevallen een ligzone en trap wordt geplaatst. Via een extra filter kunnen wij de zwemvijver verwarmen tot circa 26°C. Daarbij wordt meestal gekozen om dit via de zonnepanelen te verwarmen, zodat het ook energiezuinig kan.

Wil je een tuin laten ontwerpen of heraanleggen?

Contacteer onze tuinarchitect