Met Beautanic gaat je tuin schitteren

Luxe tuinaanleg in Antwerpen en daarbuiten

Zoek je een partner voor luxe tuinaanleg?

Het tuinontwerp laten maken is veel meer dan alleen de keuze van een plant of materiaal. Net als een architect in de bouw bekijken we de beschikbare ruimte en de omgevingsfactoren om vervolgens tot een uitgekiend groenconcept met 4-seizoensbeleving te komen. Wil je in de eerste plaats tot rust komen of zoek je vooral een ruimte om gezellig te borrelen met familie, vrienden of zakenrelaties? Wat is jouw levensstijl en in welke harmonie zal jij jouw tuin ten volle benutten?…

De grondwerken leggen de basis voor een stevige infrastructuur

Onze aanlegfase is het moment waarop uw tuin tot leven komt. Met zorgvuldige planning en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk aspect van uw luxe tuinaanleg project met precisie wordt uitgevoerd door onze vakmensen.

De juiste know-how; een grondig machinepark en de nodige ‘finesse’ maken dat wij weinig uitdagingen niet aangaan.

onze werkwijze

Luxe tuinaanleg volgens de regels van de kunst

De tuinaannemers waar Beautanic mee samenwerkt hebben reeds vele jaren ervaring in luxe tuinaanleg. Al het nodige professionele gereedschap hebben ze in huis, om u snel en efficiënt te dienen.

Na vele jaren samen projecten te hebben uitgewerkt zijn zowel ik als mijn tuinaannemers naadloos op elkaar afgestemd. Dit zie je niet alleen in de uitvoering, maar ook in de planning!

Inspiraties

Organische tuinen

Organische tuinen

Zwembaden & zwemvijvers

Zwembaden & zwemvijvers

Hedendaagse tuinen

Hedendaagse tuinen

Tuinconstructies

Tuinconstructies

2D vs 3D tuinontwerp

2D vs 3D tuinontwerp

Landelijke tuinen

Landelijke tuinen

Wil jij je tuin doen schitteren?

Kies voor ervaring in luxe tuinaanleg